Equip de gestió


En Âristoi Academy som conscients que l’èxit d’un projecte depèn absolutament de la vàlua de les persones que hi treballen, per aquest motiu hem seleccionat els millors professionals per dur a terme la nostra missió.

El Sr. Crístóbal Casado és el President i Director Esportiu d’Âristoi Football Academy.

Abans de fundar Âristoi Academy, el Sr. Casado va ser Coordinador del Futbol Base del RCD Espanyol de Barcelona, una de les pedreres futbolístiques més importants del món. En el RCD Espanyol, el Sr. Casado era responsable de tots els equips de base del club, des de benjamins fins l’Espanyol B de Segona Divisió B amb l’objectiu de formar jugadors que es poguessin incorporar en un futur al primer equip de Primera Divisió.

Anteriorment de treballar pel RCD Espanyol, el Sr. Casado havia estat Director Esportiu del C.E. Mercantil de Sabadell durant sis temporades, aconseguint tretze campionats de lliga i catorze ascensos de categoria. En aquest període, sota la direcció esportiva del Sr. Casado, divuit jugadors i jugadores van passar a formar part de la Selecció Catalana de Futbol en les seves diferents categories.

També va ser professor de les assignatures de Metodologia i Tècnica de l’Escola Catalana d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol.

El Sr. Cristóbal Casado és Entrenador Nacional Nivell III, equivalent al UEFA PRO, té el títol de Director Esportiu per la Real Federación Española de Fútbol, el Posgrado en Especialista Universitario de Directores Deportivos de la Universidad Camilo José Cela, i el Postgrau en Especialista en Educació Física per la Universitat Ramon Llull.

El Sr. Sebastián Herrera és Assessor Tècnic i Orientador en Âristoi Football Academy.

El Sr. Sebastián Herrera és un ex jugador de futbol professional amb una llarga trajectòria. Es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona, debutant en partit oficial amb el primer equip, de la mà de Johan Cruyff, en desembre de 1990. En aquesta temporada, 1990/91, el FC Barcelona es va proclamar campió de la lliga de Primera Divisió. En 1994 va ser traspassat al RCD Espanyol, on hi va jugar durant tres temporades. En la temporada 1994/95 va ser nomenat millor central de Primera Divisió per la revista “Don Balón”. També va jugar en la Primera Divisió de Portugal amb l’equip SC Farense.

Abans d’incorporar-se a Âristoi Academy, el Sr. Herrera va ser entrenador sub 20, en la categoria Juvenil Nacional, en el RCD Espanyol de Barcelona. També, va ser coordinador de campus de l’Escola del FC Barcelona en Japó.

El Sr. Sebastián Herrera és Entrenador UEFA PRO.

El Sr. Carles Llobregat és Coordinador del Departament de Fisioteràpia en Âristoi Football Academy.

Abans d’incorporar-se a Âristoi Academy, el Sr. Llobregat va ser,durant cinc anys, fisioterapeuta del club de futbol CE Mercantil de Sabadell.

El Sr. Carles Llobregat és un experimentat fisioterapeuta que ha cursat estudis de formació continuada sobre els següents temes: Re equilibrament Neuromotor Del Raquis. Neuro-múscul-esquelètic i Neurodinàmic, Fisioteràpia en las alteracions viscerals , Tractament i valoració en les alteracions limfàtiques i venoses , Avaluació i tractaments  fisioterapeutes de patologies de l’extremitat superior, Teràpia de la mà, Fèrules estàtiques i dinàmiques, Concepte Mulligan: Quadrant Superior, Exercici terapèutic en els trastorns de la columna cervical.

Actualment, també, és Director del Centre de Fisioteràpia C. Llobregat de Terrassa.

El Sr. Carles Llobregat és Diplomat en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Gimbernat.