Qui som?


Âristoi Football Academy va ser creada el 03 de febrer de 2017 com una associació esportiva especialitzada en futbol.

Des de la seva creació Âristoi Academy té l’objectiu de promocionar y ensenyar el futbol entre el jovent, en un ambient d’aprenentatge i esportiu òptim. El propòsit general és formar joves futbolistes ben preparats a nivell competencial.

Al mateix temps, Âristoi Academy fomenta, a través de l’esport, un estil de vida saludable i la transmissió de valors positius universals, contribuint a la formació de ciutadans i ciutadanes responsables i compromesos amb el bé comú.

Els nostre equip d’entrenadors, preparadors físics, tècnics, personal administratiu i de suport treballen constantment per donar resposta a les necessitats formatives actuals i de futur en l’àmbit del futbol. La plantilla d’Âristoi Academy és un exemple de passió i compromís al servei d’una metodologia d’entrenament esportiu innovadora i integral: el mètode Total Player.

A més, l’Acadèmia té la voluntat de promocionar i participar de les activitats socials, solidàries, culturals, artístiques, científiques o recreatives adients i necessàries per mantenir la seva representativitat i projecció pública dins la comunitat.